Поемете Дълбоко Въздух


Най-лесният начин да се поддържа баланс е да се живееш живот в центъра на пътя на светлината. Да живеем от сърцата ни, да обичаме и да сме състрадателни към всички същества, да имаме дълбока почтеност, да бъдем открити и честни, да сме осъзнати по всяко време, да позволим просто да бъде, да сме отворени за промяната във всеки един момент и да запазим способността да се движим по течението, да освободим егото си и да позволим на всички други да живеят живота си така, както те избират да го живеят и да позволим да бъдем уязвими и да поемаме рискове.

Да живеем с тези насоки не е трудно, ако решите със сърцето си да живеете по този начин, те стават нещо естествено.

Ето как целият свят ще бъде един ден, когато най-накрая човечеството застане върху същия път към новия свят. Най-бързият начин да се постигне това е като хората се адаптират към този начин на съществуване и след това го споделят с другите и в крайна сметка ще пулсира към света като цяло.

Много пъти, когато тези слънчеви изригвания удрят Земята има катаклизми и изригващи сурови емоции и ние трябва да се научим да се къпем в тези енергии и да не се борим с тях, а да поддържаме баланс на всяка цена.

Отхвърлете страха и негативността и прегърнете любовта, която е на разположение на всички нас по всяко време. Дишайте дълбоко и се усмихвайте широко!


Предов: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments